Alt Text
Η εταιρεία έχει την έδρα της στην περιοχή των Πατρών, και δραστηριοποιείται κύρια στον χώρο της επισκευής τεχνολογικών ειδών (gadgets), στην πώληση αξεσουάρ και κινητών τόσο καινούργιων όσο και μεταχειρισμένων.
Image
Τηλεφωνική Υποστήριξη:

2610 334759

Διεύθυνση:

Πάτρα, Ηρακλείου 4Α

Τηλεφωνική Υποστήριξη:

2610 334759

Δευτέρα έως Σάββατο & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή

10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00

Διεύθυνση: Ηρακλείου 4Α

Πάτρα (Πλησίον Τριαντείου Σχολής)

Επισκευή πλήκτρου ON/OFF iPhone 13 Mini

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα ή ανταποκρίνεται περιστασιακά.

Ενδεικτικές βλάβες:

 • Δεν ανταποκρίνεται στο πάτημα ή ανταποκρίνεται περιστασιακά.
 • Χρειάζεται υπερβολική δύναμη στο πάτημα για να ανταποκριθεί.
 • Χρειάζεται περισσότερες φορές από μια πάτημα για να ανταποκριθεί.

Επισκευή βλάβης:

Η καλωδιοταινία του πλήκτρου ON/OFF έχει υποστεί φθορά λόγω συχνής χρήσης και είναι απαραίτητη η αντικατάστασή της με καινούργιο ανταλλακτικό.

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Τιμή: 69€
 • Χρόνος επισκευής: 1 ώρα
 • Εγγύηση: 1 έτος
 • Μεταφορικά: Δωρεάν μεταφορικά
 • Η τιμή δεν περιλαμβάνει: ΦΠΑ 24%
Διαβάστηκε 81 φορές

Συχνές Ερωτήσεις

Τι εγγύηση έχουν τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα στο κατάστημά σας;
Όλα τα μεταχειρισμένα τηλέφωνα καλύπτονται από τουλάχιστον 6 μήνες γραπτή εγγύηση με το παραστατικό της εγγύησης που παρέχεται από την εταιρεία iphonefix. Για να ισχύουν οι όροι εγγύησης της συσκευής θα πρέπει να ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:
 • Η συσκευή δεν πρέπει να έχει υποστεί καταστροφή από κακή χρήση, πτώση, επαφή με υγρά, υπέρταση, επισκευή από άλλο κατάστημα ή φυσιολογική φθορά.
 • Η συσκευή δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προτείνει ο κατασκευαστής.
 • Η εγγύηση δεν καλύπτει το φορτιστή και το καλώδιο φόρτισης.
Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής στο κατάστημά σας μέσω δόσεων;
Υπάρχει δυνατότητα έως 12 άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής κάρτας (credit card) εντός του καταστήματος, διαφορετικά έως 60 δόσεις μέσω χρεωστικής κάρτας (debit card) και έκδοσης έντοκου δανείου μέσω τράπεζας, όπου θα χρειαστούμε τελευταίο εκκαθαριστικό Ε9 (μέσω taxisnet) και αντίγραφο ταυτότητας.
Κάνετε ανταλλαγές ή αγορές τηλεφώνων;

Ανταλλαγές ή αγορές γίνονται εντός του καταστήματός μας στην Πάτρα, κατόπιν ελέγχου της συσκευής σας. Σας ενημερώσουμε ότι δεν αγοράζουμε τηλέφωνα που έχουν κάποιο σπάσιμο ή λειτουργικό πρόβλημα, και μη γνήσιες οθόνες.

Θα πρέπει να μας δώσετε κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το δικό σας τηλέφωνο για να μπορέσουμε να σας δώσουμε μια ενδεικτική τιμή αγοράς του. Αν στη συνέχεια ενδιαφέρεστε μπορείτε να περάσετε για περαιτέρω έλεγχο και εκτίμηση του.

Χρειαζόμαστε, χρώμα, χωρητικότητα, υγεία μπαταρίας (εφόσον είναι apple), εξωτερική κατάσταση, αν έχει γίνει αλλαγή οθόνης ή κάποια επισκευή στο κινητό, αν υπάρχει κουτί με παρελκόμενα και αποδεικτικό αγοράς.

Εφόσον δεν υπάρχει αποδεικτικό αγοράς είναι απαραίτητη η φωτοτυπία ταυτότητας και υπεύθυνη δήλωση (παρέχονται εντός του καταστήματος).

Δίνετε εγγύηση στις επισκευές που κάνετε στο κατάστημά σας;

Όλες οι επισκευές που πραγματοποιούνται από την εταιρεία μας συνοδεύονται από εγγύηση τόσο για τα ανταλλακτικά όσο και για την εργασία, που αναφέρονται ρητά στην ιστοσελίδας της εταιρείας. Στη περίπτωση που βρεθούν επιπλέον βλάβες διαφορετικές θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά (είτε μέσω e-mail) για το επιπλέον κόστος. Η εγγύηση καλύπτει μόνο το μέρος της επισκευής που πραγματοποιήθηκε από εμάς. Η εγγύηση δεν ισχύει στην περίπτωση που η συσκευή παρουσιάσει στο μέλλον οποιαδήποτε άλλη βλάβη, εκτός αν οφείλεται στο ανταλλακτικό ή τις εργασίες που εκτελέστηκαν από εμάς κατά την επισκευή. Στη περίπτωση ελαττωματικού ανταλλακτικού από εμάς, αναλαμβάνουμε να το αντικαταστήσουμε δωρεάν.

Η εταιρεία μας δε φέρει ευθύνη για τυχόν απώλεια δεδομένων κατά την επισκευή. Εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας δεδομένων θα πρέπει να δημιουργείται από εσάς πριν την επισκευή, σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί από την εταιρεία μας κατόπιν έγγραφης αίτησή σας με την αντίστοιχη επιβάρυνση κόστους των 10€ (περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%).

Σε περίπτωση που μετά την επισκευή δεν προβείτε στην παραλαβή της συσκευής σας εντός διμήνου από την ημερομηνία ειδοποίησης παραλαβής, εξουσιοδοτείτε την εταιρεία μας όπως προβεί στην ανακύκλωσή της.

Για να ισχύουν οι όροι εγγύησης της επισκευής θα πρέπει να ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Η συσκευή δεν πρέπει να έχει υποστεί καταστροφή από κακή χρήση, πτώση, επαφή με υγρά, υπέρταση, επισκευή από άλλο κατάστημα ή φυσιολογική φθορά.
 • Η συσκευή θα πρέπει να έχει άθικτο και στο ακέραιο το ειδικό αυτοκόλλητο εγγύησης στο εσωτερικό της συσκευής.
 • Η συσκευή δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προτείνει ο κατασκευαστής.
Υπάρχει δυνατότητα αποστολής/αντικαταβολής από το κατάστημά σας;

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών για την παραλαβή και την παράδοση επισκευής κινητών συσκευών, ταμπλετών και μικροσυσκευών πανελλαδικά.

Για αποστολές πανελλαδικά εντός ορίων πόλης το κόστος αποστολής αντικαταβολής είναι 10€ (αποστολή 5€, αντικαταβολή 5€). Θα πρέπει να μας στείλετε στοιχεία αποστολής: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, πόλη, τκ, και ένα κινητό επικοινωνίας.

Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί τραπεζική κατάθεση, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Ποιους τρόπους πληρωμής προσφέρετε στο κατάστημά σας;

Τρόποι πληρωμής που προσφέρουμε:

ΜΕΤΡΗΤΑ: Στο ταμείο του καταστήματος.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Μέσω POS εντός του καταστήματος ή μέσω της ιστοσελίδας μας.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Πληρώνετε το συνολικό κόστος της επισκευής ή της αγοράς σας κατά την παραλαβή από τον διανομέα της εταιρείας courier ή στο αντίστοιχο κατάστημα παραλαβής.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ: Μπορείτε να καταθέσετε το συνολικό κόστος της επισκευής ή της αγοράς σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ALPHABANK: GR7901405330533002002013052
EUROBANK: GR4602603440000540200842882
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR3001725190005519076270566
ΕΘΝΙΚΗ: GR2701102300000023040500029

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΛΕΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ποια είναι η πολιτική επιστροφών του καταστήματός σας;

Σε περίπτωση λειτουργικού προβλήματος της εντός εγγύησης συσκευής, πραγματοποιούμε τεχνικό έλεγχο και εφόσον διαπιστωθεί ότι η βλάβη οφείλεται σε κατασκευαστικό πρόβλημα και όχι λόγω υπαιτιότητας του χρήστη, προχωράμε στην επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος. Για να ισχύουν οι όροι εγγύησης της συσκευής θα πρέπει να ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Η συσκευή δεν πρέπει να έχει υποστεί καταστροφή από κακή χρήση, πτώση, επαφή με υγρά, υπέρταση, επισκευή από άλλο κατάστημα ή φυσιολογική φθορά.
 • Η συσκευή δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που προτείνει ο κατασκευαστής.
 • Η εγγύηση δεν καλύπτει το φορτιστή και το καλώδιο φόρτισης.