Alt Text
Η εταιρεία έχει την έδρα της στην περιοχή των Πατρών, και δραστηριοποιείται κύρια στον χώρο της επισκευής τεχνολογικών ειδών (gadgets), στην πώληση αξεσουάρ και κινητών τόσο καινούργιων όσο και μεταχειρισμένων.
Image
Τηλεφωνική Υποστήριξη:

2610 334759

Διεύθυνση:

Πάτρα, Ηρακλείου 4Α

Τηλεφωνική Υποστήριξη:

2610 334759

Δευτέρα έως Σάββατο & Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή

10:00 - 14:00 & 18:00 - 21:00

Διεύθυνση: Ηρακλείου 4Α

Πάτρα (Πλησίον Τριαντείου Σχολής)

Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν που έχει αγοράσει, αυτό μπορεί να γίνει εντός 14 ημερολογιακών ημερών στο φυσικό μας κατάστημα, ή μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  1. το προϊόν να βρίσκεται στην κλειστή εμπορική του συσκευασία.
  2. να συνοδεύεται από την πρωτότυπο σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ. Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής).

1) Ελαττωματικά Προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην εταιρεία μας για την αντικατάσταση αυτού. Η εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προϊόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν οι  παρόντες όροι.

2) Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς ή ένας τρίτος, υποδειχθείς από εσάς και διάφορος του μεταφορέα, αποκτήσατε/σε τη φυσική κατοχή των εκάστοτε αγαθών. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να ενημερώσετε σχετικά την εταιρεία μας, εντός της παραπάνω προθεσμίας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια του Ν. 2251/1994 δεν ισχύει α) στην προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του καταναλωτή, β) στην προμήθεια αγαθών, στα οποία έχει επέλθει ζημία από υπαιτιότητα του καταναλωτή, γ) στην προμήθεια αγαθών, τα οποία λόγω υγιεινής δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή (π.χ. εσώρουχα)  και δ) στην προμήθεια αγαθών, των οποίων η συσκευασία τους είναι κατεστραμμένη. 

Τα προϊόντα που αγοράστηκαν πρέπει να επιστραφούν στην αρχική τους κατάσταση συνοδευόμενα από το σχετικό παραστατικό (απόδειξη – τιμολόγιο) πώλησης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση προτού προβείτε σε οποιαδήποτε εκ των ως άνω ενεργειών επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικώς στο Τηλ. 2610334759 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@iphonefix.gr για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.

3) Συνέπειες της υπαναχώρησης

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, εντός των πλαισίων των παρόντων όρων, ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει, είτε να του επιστραφεί το καταβληθέν ποσό, είτε να προχωρήσει σε αντικατάσταση του προϊόντος που επιστρέφει με προϊόν τουλάχιστον ίσης αξίας ή μεγαλύτερης καλύπτοντας την όποια διαφορά.

Η ανωτέρω επιστροφή χρημάτων θα εκτελεστεί από την εταιρεία, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που χρησιμοποίησε ο καταναλωτής για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν ο τελευταίος συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο εφόσον ο καταναλωτής προτείνει διαφορετικό μέσο επιστροφής των χρημάτων του (από αυτό που χρησιμοποίησε στην αρχική συναλλαγή).

Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) του λογαριασμού του καταναλωτή, μέσα σε διάρκεια 14 ημερολογιακών ημερών από την επομένη της ημέρας που ενημερώθηκε σχετικώς η εταιρεία μας.

Εφόσον η αγορά είχε γίνει με αντικαταβολή του καταναλωτή στον τόπο παράδοσης, ή σε οποιαδήποτε περίπτωση δεν είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων με το μέσο που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική συναλλαγή, η επιστροφή των χρημάτων σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει ο καταναλωτής χωρίς δική του επιβάρυνση.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής/αλλαγής του προϊόντος οφείλεται σε λάθος της εταιρείας ή σε ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν την εταιρεία, διαφορετικά τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον καταναλωτή/πελάτη.

4) Διαδικασία και Τρόποι Επιστροφής προϊόντων

1. Στο φυσικό μας κατάστημα:

Μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα μας (Ηρακλείου 4Α, Πάτρα, 26226), όπου το προσωπικό μας θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και θα σας εξυπηρετήσει. Αν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αντικατάσταση του προϊόντος με κάποιο άλλο, συστήνεται να επικοινωνήσετε προηγουμένως με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.

2. Αποστολή προϊόντος:

Μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν στην έδρα της εταιρεία μας ακολουθώντας την εξής διαδικασία: Αρχικά συσκευάζετε το προϊόν στο κουτί στο οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας και αποστέλλετε το δέμα, μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών από την οποία παραλάβατε την παραγγελία σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Για περαιτέρω απορίες και καθοδήγηση σχετικά με την αποστολή του προϊόντος μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο Τηλ. 2610334759

5) Ακυρώσεις παραγγελιών

Εφόσον καταχωρίσετε την παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα «www.iphonefix.gr.» είναι δυνατή η ακύρωσή της, με αποστολή μεταγενέστερου της παραγγελίας e-mail στο info@iphonefix.gr, εντός των επόμενων δύο (2) ωρών,  και εφόσον τα προϊόντα ΔΕΝ έχουν παραδοθεί προς αποστολή. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, να αναγράφετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Παρατηρήσεις

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει νομίμως τους όρους του παρόντος ‘’ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ’’, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον παρόντα διαδικτυακό τόπο.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών από τον καταναλωτή, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποδοχή επιστροφής προϊόντος, λόγω κατάχρησης του δικαιώματος υπαναχώρησης ή αντικατάστασης, ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις (αρθρ. 281 ΑΚ).

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα «www.iphonefix.gr.» δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για την εταιρεία μας.

Εφόσον δεν τηρηθεί η νόμιμη ως άνω διαδικασία ή δεν πληρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον καταναλωτή, ο οποίος θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Το προσωπικό της εταιρεία μας, βρίσκεται δίπλα σας, ανά πάσα στιγμή, πριν αλλά και μετά την παράδοση των προϊόντων μας, έτοιμο να συμβάλει στη λύση οποιουδήποτε προβλήματος ή/και απορίας τυχόν αντιμετωπίσετε.

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Ποιοτικά ανταλλακτικά

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι τα ανταλλακτικά που προμηθευόμαστε να είναι άριστης ποιότητας εφάμιλλα με τα γνήσια.
Εγγύηση ελέγχου

Εγγύηση ελέγχου

Όλες οι μεταχειρισμένες συσκευές μας είναι ελεγμένες και συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.
Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά

Δωρεάν μεταφορικά για την παραλαβή και την παράδοση επισκευής κινητών συσκευών, ταμπλετών και μικροσυσκευών πανελλαδικά.

Αγορά & Επισκευή

Αγορά & Επισκευή

Οτι και να τύχει στην αγαπημένη σας νεα συσκευή είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε στην επισκευή της