Τηλεφωνική Υποστήριξη: 2610 334759

Λόγοι για να μας επιλέξετε

Τιμές

Οι τιμές μας είναι από τις χαμηλότερες στην Ελλάδα, πράγμα το οποίο προτείνουμε να το ελέγξετε κάνοντας μια μικρή έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον οποίο παρέχουμε αυτές τις τιμές είναι ότι διαθέτουμε ιδιόκτητο εργαστήριο επισκευών, ενώ προμηθευόμαστε τα ανταλλακτικά απευθείας από OEM κατασκευαστές χωρίς μεσάζοντες με προφανές όφελος στην τελική τιμή για εσάς.

Ταχύτητα

Επισκευάζουμε τα προϊόντα σας άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, τις περισσότερες φορές η επισκευή γίνεται αυθημερόν ή ακόμα και σε μερικές ώρες. Ο χρόνος βέβαια εξαρτάται άμεσα από το είδος της επισκευής, προσέχοντας πάντα και έχουμε και ποιότητα επισκευής. Αυτό είναι κάτι που το επιθυμούν όλοι οι χρήστες κινητών και ταμπλετών μιας και η χρήση τους είναι απαραίτητη σε καθημερινή βάση.

Έλεγχος συσκευής

Πραγματοποιούμε έλεγχο της συσκευής σας πριν και μετά την επισκευή. Έτσι είμαστε σίγουροι για τυχόν αρχικές βλάβες, ενώ μετά την επισκευή ελέγχουμε σχολαστικά τη σωστή λειτουργία της συσκευής σας ώστε να είναι πλήρως λειτουργική όπως όταν  αρχικά αγοράστηκε.

OEM / Γνήσια ανταλλακτικά

Τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε προσέχουμε να είναι από ΟΕΜ κατασκευαστές που παράγουν ποιοτικά ανταλλακτικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις προσπαθούμε όπου αυτό είναι εφικτό να έχουμε και γνήσια ανταλλακτικά.

Εγγύηση

Σε όλες μας τις επισκευές παρέχουμε εγγύηση για να είστε σίγουροι για την επισκευή μας. Η εγγύηση που δίνουμε είναι αποτέλεσμα καινούριων και ποιοτικών ανταλλακτικών καθώς και υψηλού επιπέδου επισκευών από τους τεχνικούς  μας οι οποίοι είναι διπλωματούχοι μηχανικοί στην ηλεκτρονική και στους υπολογιστές.

Δωρεάν μεταφορικά

Προσφέρουμε δωρεάν μεταφορικά όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας όπου βρίσκονται οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, αλλά και πανελλαδικά. Έτσι μειώνουμε το άγχος και τη σπατάλη χρόνου για την επισκευή σας.