Τηλεφωνική Υποστήριξη: 2610 334759

Τρόποι αποστολής

Αποστολή συσκευής για επισκευή:

Στην ευρύτερη περιοχή των Πατρών προσφέρουμε δωρεάν παραλαβή και παράδοση από την εταιρεία μας, χωρίς χάσιμο χρόνου ή επιπλέον κόστος για εσάς. Απλά καλέστε μας στο 2610.334.759 και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε όλα εμείς.

Η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών  για την παράδοση επισκευής κινητών συσκευών, ταμπλετών και μικροσυσκευών πανελλαδικά. Τα βήματα που ακολουθούνται για την αποστολή και παράδοση της συσκευής σας είναι:
1. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2610.334.759 για μια αρχική διάγνωση,  ενημέρωση αρχικού κόστους και έκδοση απόδειξης ή τιμολόγιου.
2. Εκτύπωση και συμπλήρωση της φόρμας επισκευής που αποτελεί και αποδεικτικό παραλαβής. Κατεβάστε το εδώ.
3. Αποστείλετε τη συσκευή σας στα παρακάτω στοιχεία αποστολής:
                                                         Λέζος Γεώργιος  (iphonefix)
                                                         Ηρακλείου 4Α
                                                         26226, Πάτρα.
4. Επισκευή τις περισσότερες φορές αυθημερόν, εκτός από επισκευές που αφορούν στην μητρική και ζημιά από πτώση υγρών.
5. Αποστολή της επισκευασμένης συσκευής στην διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει, και παραλαβή της την επόμενη μέρα.

Τα μεταφορικά για την παράδοση της συκευής σας είναι δωρεάν, εκτός και εάν η συσκευή σας έχει βλάβη που δεν επισκευάζεται ή δεν αποδεχτείτε τελικά το κόστος επισκευής και δεν προχωρήσουμε στην επισκευή. Σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει χρέωση μεταφορικών 10€ ή/και χρέωση διάγνωσης 10€ (περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24%).

Στην περίπτωση που εσείς φέρετε τη συσκευή στο εργαστήριό μας δεν υπάρχει χρέωση για την διάγνωση βλάβης και την κοστολόγηση επισκευής.

Αποστολή αξεσουάρ και κινητών

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. Μπορείτε να αγοράσετε όσα προϊόντα θέλετε από αξεσουάρ και κινητά με ενιαία χρέωση 5€ (αποστολή 2.50€, αντικαταβολή 2.50€) ανεξαρτήτου ποσότητας, βάρους ή όγκου.

Το μόνο που χρειάζεται να δηλώσετε είναι την ακριβή διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας στο τηλέφωνο 2610.334.759 ή στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα εξυπηρετηθείτε χωρίς κάποιο έξτρα κόστος.